Dzen Life е сайт създаден за широк кръг посетители – хора, които се интересуват от здравословен начин на живот, включващ диетични храни, рецепти за добър тонус и съвети как да реорганизираме нашият хранителен режим за да постигнем това. Включени са методи за бърза релаксация, както и съвети за промяна на нашето ежедневие, чрез промяна на нашето мислене, древни и съвременни методи за лечение на различни запболявания, както и на тяхното предотвратяване. Информация за източни и западни системи за хармонизация на тяло и дух. В един сайт ще се постарая да предложа всичко, което е необходимо на хората, които са решени да преодолеят вредни навици и да започнат по-пълноценен живот.

Тук ще публикувам мои любими рецепти, екперименти с диети, упражнения, както и комплексни системи за всички, които искат да се занимават по-систематично с избран от тях метод за комплексна промяна на тяхното здраве и ежедневие. Тук могат да намерят комплексна информация и хора, които само от любопитство искат да придобият нови знания за всички лечебни системи, които предлагам на съвременния човек.
Целта ми е да има статии, които да ви помогнат да се информирате за това как да имате пълна енергия през деня благодарение на хранене, спорт и здравословен начин на живот.
Надявам се, че с този сайт ще помогна и на много хора да намерят своя тих пристан сред нашето забързано и изпълнено със стрес и негативни емоции съвремие!

Пожелавам на всички посетители на Dzen Life да открият това, което търсят – без да се налага да сърфират безкрайно из интернет за да за всяка една категория – хранене, фитнес, релакс. Ще се постарая да предложа най-ефективните и бързи начини за постигане на желаните ви цели!

Благодаря на всички, които са се обърнали към моите публикации и им обещавам, че ще открият най-прагматичните съвети за промяна, изчистени от всякакъв мистицизъм източни практики, пригодени за съвременния начин на живот на хора устремени към постигане на цели и стремежи, без да ги откъсва от тяхното ежедневие!

Бъдете целеустремени, мечтайте, но не забравяйте и за вашият истински дом – вашето тяло! Отдайте му полагаемата част от вашето внимание и то ще ви се отблагодари най-щедро!

 

Ваш: Лъчезар Николов